Website Versie

Over Ons

Chinees leren

Bent u van plan om Chinees te leren of heeft u ondersteuning nodig om uw Chinees te verbeteren en het leerproces te versnellen? Denkt u dat u Chinees nooit onder de knie kunt krijgen terwijl u het heel hard probeert?

Engels leren

Spreekt u nog geen Engels? Is de Engelse grammatica een groot struikelblok voor u? Wilt u het Engels graag goed beheersen?

Vertaler of tolk zoeken

Zoekt u een Chinese vertaler of tolk?

Bij ons bent u op de juiste plek.

Wij kunnen Chinese en Engelse les op maat voor bedrijven en particulieren verzorgen. Priv¨Ślessen, incompanytrainingen en groepscursussen zijn allemaal mogelijk.

De oprichtster, Drs. Bangneng Qiu, van dit bureau spreekt Chinees als haar moedertaal en is taalkundige van opleiding. Zij is viertalig (Chinees, Engels, Frans, Nederlands) en heeft een masterdiploma in taalkunde gekregen van de Huazhong Univesity of Science and Technology (HUST), een zeer beroemde Chinese universiteit. Zij heeft Engelse les gegeven aan HUST in China, bij het ROC in Helmond en bij Notenboom Hogeschool in Eindhoven. Zij geeft ook Chinese les op verschillende scholen. Bovendien heeft zij ook veel ervaring als vertaler en tolk op diverse gebieden.

Geinteresseerd? U kunt altijd e-mails naar ons sturen voor verdere informatie. Uw e-mail wordt zo snel mogelijk beantwoord.

an image an image an image